За нас

Очите виждат всичко.


team

Това сме ние, очилат свят.

На ваше разположение сме аз мама Ивелина и бебе Дияна.

Нашата идея е вашата нужда. Нуждата от очила, нуждата да бъдете винаги информирани, нуждата да имате най- доброто за вашите очи.


Избора на очила крие много въпроси. Има много рискове. Като започнем от едно главоболие, минем през необходимостта от очила и стигнем до тяхната употреба, всички ние минаваме през множество мисли и решения. Е, ние няма да вземем тези решения вместо вас, нито ще ви насочим към конкретен артикул, но ще ви дадем възможността сами да прецените от какво се нуждаете.Тук ще намерите интересни факти за материалите, от които се изработват рамките и лещите ,какви са различните им предназначения… Мнение по колебливите мисли, които минават през главата ви, а защо не и някоя друга модна тенденция. Все пак трябва да има нещо и за дамите. Ще се погрижим да научите повече и за очите на вашите деца.

Нашата история започна в една неделна сутрин когато детето се събуди в ранни зори. Тогава сънена и недоспала, вече отчаяна от майчинството, сметнах за редно, че е време да направя нещо за себе си. Какво по- добро може да направи човек за себе си, от това да продължи да учи и да се развива. Така до края на вечерта имах готов план и идея за действие. Няколко месеца след старта на новото ми развитие, водена от страстта към оптиката се прокрадна идеята за мое собствено местенце, където да споделя мислите и знанията си. И ето ви тук, на моята страница, в моят очилат свят. Дано ви хареса.


Беше ли полезно?

Кликнете върху усмивката, за да оцените!

Оценка 0 / 5. Брой гласове: 0

Оценете първи!

Забавлявайте се с нас!

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжалявам, че прочетенето не ви хареса!

Помогнете ни да я подобрим!

Как можем да подобрим тази статия?