Очите виждат всичко, стига да си с правилните очила!

Това сме ние, Очилат свят.

На ваше разположение сме аз мама Ивелина – оптик и д-р Галатея Цветкова – специалист по очни болести.

Нашата идея е вашата нужда. Нуждата от очила, нуждата да бъдете винаги информирани, нуждата да имате най-доброто за вашите очи.

Ивелина Янчева

Избора на очила крие много въпроси. Има много рискове. Като започнем от едно главоболие, минем през необходимостта от очила и стигнем до тяхната употреба, всички ние минаваме през множество мисли и решения. Е, ние няма да вземем тези решения вместо вас, нито ще ви насочим към конкретен артикул, но ще ви дадем възможността сами да прецените от какво се нуждаете. Тук ще намерите интересни факти за материалите, от които се изработват рамките и лещите, какви са различните им предназначения и др.
Мнение по колебливите теми, които минават като мисли през главата ви, а защо не и някоя друга модна тенденция. Все пак трябва да има нещо и за дамите. Ще се погрижим да научите повече и за очите на вашите деца.

Нашата история започна в една неделна сутрин на 2020 година, когато детето се събуди в ранни зори. Тогава сънена и недоспала, вече отчаяна от майчинството, сметнах за редно, че е време да направя нещо за себе си. Какво по-добро може да направи човек за себе си, от това да продължи да учи и да се развива. Така до края на вечерта имах готов план и идея за действие. Няколко месеца след старта на новото ми развитие, водена от страстта към оптиката се прокрадна идеята за мое собствено местенце, където да споделя мислите и знанията си. И ето ви тук, на моята страница, в моят очилат свят, където от скоро към нас се присъедини д-р Галатея Цветкова. Тя ще се погрижи да обогати знанията ви по очно здраве.

д-р Галатея Цветкова

Д-р Галатея Цветкова е специалист по очни болести.

Тя завършва медицина през 2015г. към Медицински университет – София, а своята специалност придобива през 2020г., след обучение в Клиника по очни болести, УМБАЛ „Александровска“.

Близо две години е специалист в същата болница, асистент към Катедрата по офталмология и преподавател на български и чуждестранни студенти по медицина и дентална медицина.

Преминала е обучения във Великобритания и Германия.

Към момента работи с възрастни и деца в Очен център Корнеа София, който е първият по рода си център на Балканския полуостров, изграден по алгоритъм на Tear Film and Оcular Surface Society.

Контакти

Адрес: гр. София, България

Ивелина Янчева, Оптик  /  e-mail: ivelina@ochilatsvqt.com

Д-р Галатея Цветкова, Специалист очни болести / e-mail: dr.galateq.tsvetkova@ochilatsvqt.com

Чувствайте се добре дошли на нашата страница. Ще се радваме да споделите вашите истории, наблюдения и нужда за знания, с нас.

Дано ви хареса!

Свържете се с Очилат свят