Мода есен- зима 2020/2021

мода

Какво ще откриете в статията?

Време е за мода.
Наближава есенно- зимният сезон и модните тенденции се сменят.
Днес ще видим кои са актуалните форми и цветове за вашите зимни очила.
Ако обичате да експериментирате мода 2020/2021 е идеална за вас.

Материали

Металните и ацетатни рамки остават водещи и за този сезон. В допълнение идва смолата с нов прочит. Очилата от такъв материал са  гъвкави, олекотени и издръжливи. Тънките дръжки осигуряват идеално прилягане

Цветове

Изработени в разнообразни комбинации на песъчливи и пастелни цветове,  идеално допълват тоалета ви. Модните специалисти искат да запазят лятото в очите ви, пролетната свежест и да загатнат за идващата зима. Винтидж стила в комбинация със съвременни цветове завладяват ежедневието ви. Сега е момента да избирате от множество цветови комбинации, за които не сте и подозирали. Прозрачните рамки и играта с нюансите и придават светлина на лицето и озаряват лика ви. За разлика от пролет- лято сега всичко е по туширано, но все пак свежо.

Форми и модели

След като прекарахме доста време в уюта на дома си, висшата мода пренесе практичността и комфорта на подиума. Дизайнерите наблягат на стила и функционалността, така че освен красиви ще се чувствате и удобно в новите си очила.

Квадратно- правоъгълните форми ще ви дадат усещане за лекота. Така по- спортните натури ще се чувстват неотразими. Големите очила остават актуални, за жените, които не се страхуват да заявят себе си .

Котештата форма остава сред модните тенденции, но сега е по- голяма, вече покрива изцяло очите ви.
Кръглите очила вече се изработват в по- голям овал и имат леко пеперудеста форма.
Такъв стил е подходящ за хора със свободен дух, които следват международните модни тенденции.Дизайнерите все повече акцентират на очилата, искат те да се забелязват от далече.

Очилата освен, че са полезен аксесоар ви придават класа и самоувереност. Така, че не се колебайте да си доставите поредното удоволствие.

Беше ли полезно?

Моля, оценете ни!

Оценка 5 / 5. Гласували: 1

Оценете първи!

Забавлявайте се с нас!

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжалявам, че прочетенето не ви хареса!

Помогнете ни да я подобрим!

Как можем да подобрим тази статия?